Ik heb altijd een pak pitabroodjes in huis. Meestal in de vriezer. U toch ook? Ik gebruik ze om snelle lunchpizza's te maken (tomatenpuree, plakjes tomaten, oregano, fetakaas, geraspte kaas, zout en peper en vijf minuten in de oven op de hoogste stand), ik stop ze in het broodrooster en besmeer ze met hummus of ik vul ze met allerlei groenten. Ik ben dol op pita's!
En nu, nu moest ik iets zoets en had ik pita's. Suiker en kaneel heeft iedereen ook altijd in huis.
Dus:
Verwarm de oven voor op 230 Celsius (450 F).
Besmeer je pitabroodje met gesmolten boter en sprenkel er een mengsel van suiker en kaneel overheen.
Stop het broodje vijf minuten in de oven totdat de suiker een beetje is gesmolten.
Haal uit de oven en snijd in repen.
Het resultaat is een onmiddellijke zoetbehoeftebevrediging
No comments:
Post a Comment